Dashuri e vjetër…ja me cilën këngëtare të njohur shqiptare ka qenë Geti para 10 vjetësh (Foto)


Shumë të dashuruar duken në këtë foto Elvana Gjata dhe Getoar Selimi.
Në fakt ky nuk është një moment i djeshëm, por një foto e realizuar rreth 10 vjet më parë, kur duket se përvec angazhimeve muzikore, mes Elvanës dhe Getit ka patur dicka më shumë, shkruan Opinion.al. Gjithsesi, sot ata janë dy këngëtarë të suksesshëm, secili në muzikën, por dhe në jetën e tij.
g1

g2