“Dashuri e trefishtë”, postimi i nënës që kyçi trinjakët në shtëpi dhe u përpinë nga flakët

Pas vdekjes në mënyrë tragjike të trinjakëve që u dogjën brenda në shtëpi në fshatin Romanat të Durrësit, janë zbuluar detaje të reja tronditëse nga ngjarja.
Ata u përfshinë nga flakët e një zjarri të ndezur brenda në banesë rreth orës 17:30 të ditës së sotme. Dyshohet se flakët kanë përpirë banesën pas një loje me shkrepëse nga të vegjlit.
Nëna e vogëlushëve të ndjerë i kishte kyçur të vegjlit brenda në banesë dhe kishte shkuar për vizitë tek mamaja e saj sëbashku me dy vajzat më të mëdha.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim