“DASHNORI” I GRUAS IA PLAS LIVE TË SHOQIT: UNË PUTH GJITHË FEMRAT KUR BURRI S’ËSHTË I ZOTI…(VIDEO)

Në studion e emisionit me zemër të hapur po zhvillohet nja ngjarje e pazakontë ku një burrë bashkë me vajzën e tij akuzon bashkëshorten (nënën) se ka lidhje jashtëmartesore me njerëz të tjerë.
Gruaja Shqipe Karaj ka ardhur në studio e shoqëruar nga “i dashuri” i cili në lidhje drejtëpërdrejtë mohoi çdo akuzë të bërë në emrin e tij. Ai pohoi se ka pasur shoqëri të ngushtë me familjen dhe ka ndërhyrë shumë herë në rastet e dhunës mes tyre. Në fund të fjalës së tij ai shtoi se ai është burrë dhe mund të “puthë gjithë femrat e Fushë-Krujës nëse burri sështë i zoti”.
“Shqipen thjesht e shoqëroj, Kam familje kam dy vajza. Kam shkuar në shtëpinë e tij vetëm kur e ka rrahur Shqipen. E kam pas shumë shok. Por se çfarë bëjnë në familjen e tyre nuk më intereson. Kam mendime se vajzën e shtyn ai. Fundja unë jam burrë dhe më njeh e gjithë Fush-Kruja, unë mund të puthë çdo femër nëse burri nuk është i zoti për të”,- tha Leonardi në përballjen live.
Ndiqeni videon më poshtë

Tradhëti