‘Dashnia e nanës’ vjen nga Gold AG dhe Shyhrete Behluli (VIDEO)

gold-ag-830x522
Dashnia e nanës’ është kënga më e e re që i’u shtua skenës muzikore shqipe.
Ky projekt muzikor është mes Gold AG dhe Shyhrete Behlulit.
Kjo këngë e paralajmëruar kohë më parë, është shkruar nga Goldi i cili ka bërë edhe muzikën ndërsa klipi është finalizuar nga MProduction.
‘Dashnia e nanës’ është një këngë shumë e bukur ku veten e gjejnë vetëm njerëzit e lidhjes më të ngushtë biologjike, bir-nënë.