Dasëm syneti në Kërçovë, fotoja që bën “bum” në Facebook! (FOTO)

synetia1-620x330-530x300Kjo fotografi e publikuar në Facebook, tashmë po bën “bum” sa ju përket komenteve dhe shpërndarjes. Bëhet fjalë për një dasëm syneti të zhvilluar në Kërçovë. Fotoja nuk kërkon koment më të gjërë!.sadf