Dalin rezultatet përfundimtare të sondazhit, ja kush fiton zgjedhjet 2017

Publikohet sondazhi i parë pas mbylljes së kutive, kjo parti merr më shumë se 70 mandate
Ora News dhe IPR Marketing kanë publikuar vetëm pak minuta më parë rezultatin final të Exit Pollit për rezultatet në rang kombëtar dhe në qarkun e Tiranës.
Në fotot në vijim mund të shikoni se cilat parti kryesojnë dhe rezultatet në përqindje.