Dalin mesazhet erotike të ish-qeveritarit me 15-vjeçaren, ja si e pëson ai

Anthony Weiner, ish-anëtari i Kongresit të Shteteve të Bashkuara, është dënuar sot me 21 muaj burg.

Ai kishte shkëmbyer mesazhe erotike me një 15-vjeçare zgjedhjet e kaluara presidenciale të SHBA dhe ishte vetëshpallur fajtor.

Avokatët e tij kishin kërkuar që 53-vjeçarit t’i jepej dënimi në liri me kusht.

Bashkëshortja e tij i kërkoi menjëherë divorcin. Ajo ishte këshilltare e Hillary Clinton.