Dalin fotot, a është kjo shtëpia e Ramës në Surrel?

Vajza e bashkëshortes aktuale të Kryeministrit Rama, Rea Xhillari ka publikuar në profilin e saj në Instagram disa foto që të japin përshtypjen sikur janë shkrepur brenda ambienteve të shtëpisë së tij.

Asnjëherë nuk është publikuar ndonjë foto e ambienteve të brendshme të shtëpisë së kryeministrit dhe kjo ka ngjallur edhe më shumë kuriozitet.

Rama e ka përshkruar gjithnjë shtëpinë e tij si të thjeshtë, me punime druri e të gjelbëruar. Fotot të japin idenë e të njëjtit përshkrim.

Kjo nuk mund të thuhet me siguri pasi asgjë nuk është konfirmuar ende.