Daily Mail: Fundi erdhi, Toka shkatërrohet në shtator. Kjo është data!

Bota siç e dimë mund të përfundojë në një përplasje të zjarrtë në një çështje javësh.
Artikulli i botuar në “Daily Mail” thotë se një teoricien i konspiracionit ka bërë një pretendim të madh.

Sipas “Daily Mail”, numerologu i krishterë David Meade ka paralajmëruar se “Nibiru”, planeti misterioz është gati të “thyhet” në Tokë.

Sipas tij, apokalipsi do të zhvillohet midis datave 20 dhe 23 shtator dhe ai thotë se të dhënat janë shkruar në piramida e në Bibël.

Ai vazhdoi duke shtuar se është e çuditshme që të dy Shenjat e Mëdha të Zbulesës 12 dhe Piramida e Madhe e Gizës na drejtojnë në një moment të saktë në kohë 20-23 Shtator 2017.

Meade mendon se “Nibiru”, i njohur ndryshe si “Planet X”, do të bëhet i dukshëm në qiell rreth mesit të shtatorit përpara se të bashkohet me Tokën.

Meade kishte bërë më parë një parashikim duke përdorur vargje nga Bibla dhe tani pretendon se parashikimi i tij mbështetet nga shenjat e piramidës.

Ai tha se piramida përballet me veriun e vërtetë me vetëm 3/60 të një shkalle gabimi dhe gjendet në qendër të masës tokësore të Tokës dhe paralelit lindje/perëndim që kalon pjesën më të madhe të tokës dhe meridianin veri/jug.

Dy tunele të vendosura në Piramidën e Madhe do të tregojnë për objekte të rëndësishme qiellore pas 20 shtatorit, pohon teoricisti i konspiracionit.

Sipas Meade, Passage Descending do të tregojë për yllin Regulus, i njohur gjithashtu si “Mbreti” në konstelacionin Leo dhe Passage.

Parashikimi i Davidit bazohet kryesisht në pasazhin e Biblës, Kapitulli 13 9-10, i cili thotë, “Shih, Dita e Zotit po vjen – një ditë mizore, me zemërim dhe zemërim të zjarrtë – për ta bërë vendin të shkretuar dhe për të shkatërruar mëkatarët Brenda saj”.

“Yjet e Qiellit dhe yjet e tyre nuk do të tregojnë dritën. Dielli në rritje do të errësohet dhe Hëna nuk do të japë dritën e saj”

Me gjithë mungesën e provave për planetin e fshehur, të cilin NASA më parë e ka deklaruar si një mashtrim i internetit; shumë njerëz besojnë se është e vërtetë.

“Nibiru”, që nganjëherë quhet “Planet X”, është parashikuar t’i jepte fund botës disa herë që nga viti 2003.

Komuniteti shkencor nuk pajtohet që ekziston Nibiru.

“Nibiru dhe tregime të tjera rreth planetit janë një mashtrim në internet”, tha NASA më parë.

Çfarë duhet të bëjmë? S’na mbetet gjë tjetër, veçse të presim!

Burimi: DailyMail | Përktheu dhe Përshati: JOQ.al