Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Kengetarja eshte shfaqur me kete look ne nje mbremje muzikore ne Besiane.

Zmadho fotografinë

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Audienca e saj neper koncert perbehet kryesisht nga minoren dhe persona te moshes se re, megjithate kengetarja mundohet qe te sjell fryme te re ne skenen shqiptare…

Zmadho fotografinë

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)
Zmadho fotografinë

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)
Zmadho fotografinë

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)
Zmadho fotografinë

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)
Zmadho fotografinë

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)

Dafina Zeqiri dhe stili i saj crazy (FOTO)