Dafina: Nuk jam perfekt!

foto (5)Këngëtarja kosovare,Dafina Zeqiri pas kritikave që iu janë bërë kohëve të fundit sa i përket pamjes së jshtme.Ajo ka publikuar një fotografi të saj në palestër ku shfaq trupin e tonifikuar.

Përveç trupit, këngëtarja ka publikuar edhe një mesazh qe duket tu jetë adresuar gjithë atyre që po “merren me të” kohëve të fundit.

“Kush je ti të gjykosh jetën që unë e bëjë. Unë nuk jam perfekt dhe as që dua të jem. Para se të fillon të drejtoni gishtin, sigurohuni se duart e juaja janë të pastra”.