Dafina fotografohet para pasqyrës, vetëm me të brendshme (Foto)

dafina-zeqiri1.png

Jeta private e Dafinës është komentuar gjithmonë dhe po vazhdon të jetë ende në qendër të vëmendjes.

Dafina Zeqiri e cila vazhdon me qenë më e kërkuara nëpër mbrëmjet muzikore, së fundmi ka postuar një foto nëpër rrjetet sociale ku fotografohet para pasqyrës me të brendshme.

12424640-1073056766068731-1596748831-n-1