Daffy vjen me ‘Mos e nal’ – VIDEO

foto (1)E nis me ‘bari’ e ‘para’, e përcjell me meshkuj gjysëm të zhveshur, e etur për tu ndier ‘Lartë’ vjen me klipin e ri Dafina Zeqiri, e cila kësaj radhe nuk prezantohet vetëm.

Bashkë me Real 1 dhe Dj Blunt, para disa minutash është publikuar edhe klipi më I ri I Daffy-t, “Mos e nal”.

Por si duket Daffy nuk e ka problem të kopjojë pjesë të ndonjë klipi të huaj, e ndonjë herë edhe të gjithë klipin.

Caku i saj kësaj herë si duket ka qenë këngëtarja australiane, Kylie Minogue.

Por klipi vetëm në minutat e para të publikimit ka nisur të klikohet mirë.