Daçiç njeh pavarësinë e Kosovës?! Ja deklarata e bujshme në OKB


Ministri i Jashtëm dhe njëkohësisht zv/kryeministër i vendit Ivica Daçiç ka replikuar me Vlora Çitakun në OKB lidhur me Kosovën.

Daçiç ka ngritur pretendime sa i takon faktit se për të 200 mijë serbë janë dëbuar nga Kosova.

“Ajo që thoni juve është se 200 mijë serbët e shpërngulur ngaKosova s’mund të kthehen më në Kosovë? Ju nuk mund tathoni këtë. Kosova nuk është as e jotja dhe as e imja. As shqiptare dhe as serbe, por e atyre që jetojnë atje. E qytetarëve të Kosovës, mes të cilëve ka edhe serbë”, tha Daçiq.
largea_daqiq1456863657