Çunat e Shkozetit djegin laptopin 500 mijë lekësh sepse….. (Video)

loading...

loading...
Para pak ditësh publikuam një foto të disa djemve nga Shkozeti të cilët kishin djegur disa aparate celularë. Por si pasojë e shumë komenteve të marra nga qytetarët se kjo foto mund te ishte e sajuar dhe jo e vërtetë, ata i kapi inati. Dhe për këtë vendosën të merrnin një laptop me vlerë rreth 500 mijë lekë të vjetra dhe ti vinin flakën. E gjitha kjo që shqiptarët ti besonin se fotoja ishte e vërtetë. Ndoshta tani të gjithë do ti besojnë, por ndërkohë celularët dhe laptopi tashmë nuk janë më. A ia vlejti vallë?

loading...