Çudia! Gjinekologia “shenjtore” merr në qafë vajzat shqiptare. I bën shtatzëna dhe…

Në redaksinë e emisionit “STOP” kanë mbërritur disa denoncime për gjinekologen Nina Balili, e cila u thotë grave e vajzave që janë shtatzënë, pa qenë realisht. Emisioni “STOP” vendosi të testojë dhe investigojë fenomenin.
Një qytetare u paraqit në klinikën private të zonjës Balili në Kombinat dhe mjekja në fjalë, pasi i bëri ekon, e nxorri shtatzënë prej 6 javësh e dy ditë. Mjekja e këshillon të marrë kokërr aborti, pasi është në kohë. Pas këtij kontrolli, qytetarja në fjalë i drejtohet një tjetër klinike dhe një analize gjaku të specializuar, por nuk kishte gjurmë shtatzënie … Gjinekologia Rubena Moisiu shpjegon efektet anësore të kokrrës, që shkakton abort.
Lexoni bisedën më poshtë

Bisedë