Çudia/ “Gjinekologia” që merr në qafë vajzat, i bën të mendojnë se janë shtatzënë dhe më pas …

Në redaksinë e emisionit “STOP” kanë mbërritur disa denoncime për gjinekologen Nina Balili, e cila u thotë grave e vajzave që janë shtatzënë, pa qenë realisht. Emisioni vendosi të testojë dhe investigojë fenomenin.Një qytetare u paraqit në klinikën private të zonjës Balili në Kombinat dhe mjekja në fjalë, pasi i bëri ekon, e nxorri shtatzënë prej 6 javësh e dy ditë per me shume detaje
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim