Çudia e radhes qe i terhoqi vemendjen me miliona njerezve! (video)

loading...

re

loading...

Kështu, të pasionuarit pas avionëve të cilët pozicionohen jashtë pistave të aerodromeve dhe filmojnë ulje dhe ngritjen e avionëve të gjithë llojeve filmuan diçka të rrallë!/lajmeonline.eu/

loading...