Çudi e madhe në Lezhë, gruaja “lind” 2 vajza brenda 3 ditëve

Nuk janë të pakta rastet e shtimit apo pakësimit të pjesëtarëve të familjes në certifikatat familjare.
“Fiks Fare” ka sjellë mbrëmjen e kësaj të premteje një rast të tillë në Rrilë të Lezhës, në familjen e shtetasit Gjon Marku.
Në certifikatën familjare të zotit Marku per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim