‘’ÇOJE KOKËN TË Q*FSHA MOTRËN!’’,nxënësi i urinon në kokë shokut në Tiranë (VIDEO +18)


Skandal në Tiranë, nxënësi i bën shurrën në… by JETAOSHQEFOFFICIAL
‘’Çoje kokën të q*fsha motrën!’’, kështu e ka urdhëruar një nxënës shokun e tij, teksa ai qëndron në gjunjë. Më pas i urinon sipër kokës.

Tronditëse video që publikon sot ‘’Jeta osh qef’’ tregon skenat e dënueshme nga kushdo.

Një grup djemsh në një gjimnaz në Mullet kanë bërë një veprim të rëndë ndaj shokut të tyre. Pas një zënke ata kanë menduar të hakmerren, njëri prej tyre i bën atij urinën në kokë, ndërsa të tjerët qeshin.

Në videon duket qartë dhuna e rëndë fizike dhe psikologjike ndaj adoleshentit. Nuk dihen arsyet e zënkës mes tyre që ka arritur deri në këtë pikë, por ajo që bie në sy është frika e adoleshentit, i cili gjatë këtij akti nuk reagon edhe pse ndjen poshtërim brenda tij, gjë që duken edhe nga duart që i dridhen dhe i shtrëngon fort pas tokës.
ra