Ç’ndodhi në çadër kur Rama njoftoi shtyrjen e zgjedhjeve në Kavajë (VIDEO)

Protestuesit në çadrën e PD-së e kanë pritur me ovacione të mëdha lajmin e tërheqjes së PS-së nga zgjedhjet në Kavajë.

Në çadër kanë shpërthyer në festë pas tërheqjës së PS-së nga zgjedhjet atje. Po kështu, pritet që atje të mbërrijë dhe kreu i PD-së, ku do të mbajë një fjalim

The post Ç’ndodhi në çadër kur Rama njoftoi shtyrjen e zgjedhjeve në Kavajë (VIDEO) appeared first on albagrafi.