Çmenduria në tunel e Noizy-t, gara dhe shpejtësi marramendëse (Video)

screenshot-42_1475832364-4974768Makinat, ashtu siç e dimë, janë pasioni tjetër përveç muzikës për reperin Noizy, i cili më së shumti “dashuron” adrenalinën e shpejtësisë. Në një video, grupi OTR, në të cilin bën pjesë edhe Noizy, reperi është filmuar duke bërë gara shpejtësie, që siç duket është në tunelin e Kalimashit. Edhe pse në video nuk është filmuar numri i kilometrave që ka ecur, por ajo çka duket qartë është se makina benz e tij parakalon me një super shpejtësi një tjetër makinë. Kjo shpejtësi është tej normave të lejuara në tunel, por ajo që mesa duket respekton këngëtari është vendosja e rripit të sigurimit!

http://dai.ly/x4wh14s