Çmenduri! Po fotografonte krokodilët për pak e shqyen… shikoni momentin tragjik!!! (video)

Korko

Shpëtoi për të qindtën e sekondës nga dhëmbët e krokodilit!

Një fotograf nga Kosta Rika, ishte pozicionuar ne breg të lumit, ku dhe po fotografonte krokodilët. Por, nga mëndje madhësia e tij, nuk kishte kuptuar ishte ulur shumë branë ujit, ku rrezikonte jetën.
Ndërsa krokodilët po notonin në ujë, miqtë e tij po luanin me ta duke u hedhur copa buke, gjë që ngjalli interes tek krokodilët por rriti rrezikun e fotografit mëndje madh.

Siç do tas shikoni në videon që alb-observer.com ju paraqet, fotografi shpëtoi për të qindtën e sekondës, pasi neglizhoi distancën e vogël me krokodilët, kur…
Kujdes pamjet janë të ashpra!/LajmeOnline/