“Çmendi” rrjetin, përgatit në kohë rekord fëmijët për në shkollë (Video)

loading...

loading...

Kinezët si gjithmonë nuk mbeten pas për shpikje te tyre në çdo lloj fushe madje janë mjeshtra në këtë aspekt. Mendja e tyre funksionon për të shpikur gjëra se si ta lehtësojnë diçka që duhet ta bëjnë patjetër. Video e mëposhtme, përcjell Balkanweb, tregon se si një mama përgatit fëmijën e saj për shkollë në një kohë rekord dhe me veprime të jashtëzakonshme.

loading...