Çmenden vajzat në Shengjin, “Puthje, fërkime dhe …” (Video)

Një video e publikuar tregon, harbimin e 3 femrave të cilat thuhet se janë në një beach club në Shëngjin.
Në video shihen 3 femra të cilat fërkohen dhe bëjnë skena të nxehta me njëra-tjetrën e madje kanë shkëmbyer edhe puthje duke bërë që sytë e të gjithëve të jenë në to.
Si duket temperaturat e larta kanë bërë të vetën këto ditë të nxehta, e sikur të mos mungonin temperaturat, 3 vajzat në video i kanë ngritur edhe më shumë ato.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO