Clinton-Berisha në vitin 1995, ky po ishte takim (VIDEO)


Ai i sotmi mes Barack Obamas dhe Edi Rames nuk mund te quhet takim.

Nje i tille ka ndodhur ne shtator 1995 mes ish presidenteve Bill Clinton dhe Sali Berisha. /Opozita.com/
u3_klinton-berisha-thaci-628x445