Çka thotë Teuta për krizat në martesë – VIDEO

0Teuta Krasniqi,e cila kohëve të fundit u përfol shumë për ndarjen e saj nga këngëtari Blerim Muharremi-Blero ,kohë më parë ka pasur një emision që iu dedikohej botës femrore dhe jetesës në martesë.

Një nga temat që ajo ka trajtuar…

Teuta Krasniqi,e cila kohëve të fundit u përfol shumë për ndarjen e saj nga këngëtari Blerim Muharremi-Blero ,kohë më parë ka pasur një emision që iu dedikohej botës femrore dhe jetesës në martesë. Një nga temat që ajo ka trajtuar kanë qenë edhe krizat në martesë.

Në këtë emision ajo ka shpjeguar se në një martesë mund të ketë shumë kriza,sidomos për arsye dominimi në qift.Sidoqoftë ajo kurrë nuk ka rrëfyer për ndonjë krizë brenda martesës së saj e cila erdhi drejt fundit për arsye ende të pa ditura.

Emisioni i saj “Pa Teklif” trajton këtë temë: