Çka është kjo krijesë misterioze në ujë? (VIDEO)

screenshot-4_1477849457-9940107A është kjo një dëshmi se ekziston një përbindësh i ujërave të ftohta? Craig McCaa, që punon në Alaska, ishte duke i bërë ca fotografi lumit Chena javën e kaluar kur vërejti diçka të çuditshme duke notuar në ujë. Ai bëri një video për të incizuar ‘krijesën e çuditshme’ dhe e ngarkoi atë në Facebook, e cila u bë shpejt hit, Shumë komentuan rreth asaj se çfarë mund të jetë kjo krijesë e gjatë misterioze. Videoja ka marrë më shumë se 200,000 shikime në Facebook.