City merret vesh për Joveticin

Milan-Fiorentina serie AFiorentina dhe Manchester City janë marrë vesh për transferimin e sulmuesit malazias, Stevan Jovetic në Angli.

Sipas raporteve të The Sun, City do të paguaj 30 milionë euro për malazezin derisa vet Jovetic do të ketë pagë javore prej 140 mijë eurove, apo 8 milionë euro në vit. Ai do të nënshkruaj kontratë pesë vjeçare. /SkuadraIme/