Çili nuk e mëson mirë të birin: Nëse bëhesh djalë i keq do të kesh shumë të dashura (Foto)

Çiljeta Xhilaga ka publikuar një bashkëbisedim me djalin e saj, Fernando, i cili e ka pyetur rreth femrave.

Temë e bashkëbisedimit ka qenë ‘e dashura’, gjë për të cilën këngëtarja ia ka shpjeguar dhe e ka këshilluar të birin për të ardhmen.

“Don Fernando: ‘Mami, çfarë është një e dashur?’. Mami Çili: ‘Nëse bëhesh djalë i mirë, atëherë do ta kesh një kur të rritesh’”.

“Don Fernando: ‘E çfarë nëse jam një djalë i keq?’. Mami Çili: ‘Atëherë do të kesh shumë të dashura’”, ka shkruar këngëtarja.

cil1

ciljeta