Cila i ka këmbët për 5?

Duke marr parasysh trendet e sivjetme te pantallonave të shkurta dhe minifundeve si duket kjo verë do të jetë një paradë e vërtetë e këmbëve të bukura

Zmadho fotografinë

Cila i ka këmbët për 5?

Ditët e ngrohta të pranverës kanë nxjerr në pah yjet me veshje te shkurtra duke i lënë pas cizmet dhe veshjet dimërore.

Duke marr parasysh trendet e sivjetme te pantallonave të shkurta dhe minifundeve si duket kjo verë do të jetë një paradë e vërtetë e këmbëve të bukura.

Në vend të parë që ka punuar më shumë me trupin e saj renditet Pamela Anderson,pastaj Nicole Richie dhe Reese Ëitherspoon të cilat me rrezet e para të diellit kanë treguar këmbët e tyre për notën 5.