Cila është përgjigjja e Zanfinës, për deklaratat e Gentës kundër Adelina Ismailit (Video)

express-6_1474144941-8627934Zanfina njihet për natyrën e saj të hapur në intervista. Këngëtarja ka folur rreth raporteve të saj dhe Adelinës me Genta Ismailin pas një deklarate të kësaj të fundit, e cila kishte thënë se koha e Adelinës ka mbaruar. Se si iu përgjigj Zanfina mësoni përmes videos në vazhdim.