Çifti i varur nga hamburgerat (FOTO)

Emma dhe Dylan Smith, burrë e grua, kanë pësuar një transformim të jashtëzakonshëm në jetën e tyre. Dy bashkëshortët për vite me radhë kanë qenë të varur ndaj hamburgerave dhe nuk kishte mëngjes dhe drekë që mos të kalonin në lokalet Burger King apo McDonald’s. Për shkak të kësah, ata arritën një gjendje kritike, duke qenë se u bënë obezë. Por, falë një kure ata vendosën që të hiqnin dorë nga varësia e tyre dhe tashmë kanë humbur plot 107 kilogramë, duke shpëtuar kështu jetën e tyre.

cifti

Emma Smith, left, weighed 22 stone, and her husband Dylan, right, weighed 17 stone when they were turned away from the rides at Butlins for being too fatEmma Smith, left, weighed 22 stone, and her husband Dylan, right, weighed 17 stone when they were turned away from the rides at Butlins for being too fat

Emma now weighs 11 stone and has dropped to a size 14, while her husband weights 10 stone 10 and has lost 10 inches from his waistEmma now weighs 11 stone and has dropped to a size 14, while her husband weights 10 stone 10 and has lost 10 inches from his waist

They joined Slimming World and replaced takeaway meals with steamed vegetables and Weetabix