Christian Vieri, harem dhe lojë treshe në Miami

Përqafime, puthje, përkëdhelje. Bobo Vieri në plazhin e Miamit është fotografuar jo me një por me dy bukuroshe mahnitëse. Një lojë treshe për ish futbollistin, që duket se i pëlqen shumë. Në fillim shtrëngon Debbie Castaneda, ish modelen kolumbiane me forma perfekte dhe më pas Alessia Tedeschi, mikesha e ish të dashurës së tij Elisabetta Canalis…