Cheryl Cole do të përballet në gjyq me Simon Cowell

SNN1505A-682_555446aCheryl Cole do të përballet me producentin e famshëm Simon Cowell në gjyq, rreth mos-kompensimit të rreth 3.5 milionë funteve.

Simon e kishte përjashtuar këngëtaren nga paneli i jurisë në shoun për talente të reja ‘The X Factor’ në vitin 2011, për shkak të perfroamcës së dobët të saj në Los Anxhelos dhe Çikago dhe përkundër që Cheryl është paguar 1.2 milion funte për pjesëmarrje, ajo thotë se i janë premtuar edhe 1.5 milionë funte tjera për serinë e dytë të shout, pa marrë parasysh rezultatet e shout të parë.

“Ajo kërkon pagesën e plotë, 2 milionë funte për shpenzime gjyqësore dhe bonos, të cilat shkojnë në 3.5 milionë funte. Ajo në gjyq do të mësoj se sa ka fituar Simon dhe kolegët e tjerë”, ka thënë një burim.