Çfarë u ndodhi dy vajzave që provuan specin më të djegës në botë? (VIDEO)

4Dy shoqe nga New Jersey vendosën që të konsumonin specin më djegës në botë, por përfundimi ishte shumë i keq. Sabrina Stewart, 22 vjeçe dhe Lizzy Wurst, 18 vjeçe, ishin të gëzuara që do të merrnin këtë iniciativë. Ngrënia e një speci të tillë shkakton dhimbje stomaku, një ndjenjë djegieje të gjuhës dhe stomakut, vjellje dhe djersitje, por vajzat nuk i kishin marrë parasysh këto gjëra.