Çfarë transformimi: Ja si dukej Ronaldo para 17 vitesh dhe si është sot! (FOTO)


Para disa viteve, kur nuk ishte shumë i famshëm dhe as i pasur, Ronaldo, i cili tani është tejet seksi dhe një futbollist shumë i suksesshëm, dukej shumë i shëmtuar, shkruan Shqipëria ime.

Ekzistojnë disa fotografi, që dëshmojnë se në të qenit i shëmtuar apo i bukur luan rol edhe paraja. Shikoni këto fotografi dhe binduni vet!
r1

r2

r4

r5

r6