Çfarë po ndodh kështu?!Tani e tutje të gjithë të porsalindurit do të pajisen me nga një çip


Të gjithë të porsalindurit e Evropës këtë vit do të pajisen me nga një çip.

Kjo informatë është mjaftë shqetësuese për të gjithë dhe shumica do të jenë të befasuar që nga dhjetori i vitit 2016, transmeton zeri.info.

Të gjithë të porsalindurit do të pajisen me këtë mikro-çip.

Të dhënat personale do të ruhen dhe do të regjistrohen që nënkupton se në çdo lëvizje që bënë ai person, do të regjistrohen në një data bazë.

Ky artikull po shqetëson mjekët që koha po shpejton më ndryshimin të kontrollit mendor dhe teknologjik, transmeton “zeri.info”.

Sipas mjekësisë ushtarake kjo gjë bëhet për të siguruar të ardhmen e lirisë sonë.

E gjithë kjo tregon që nga muaji dhjetor të gjithë fëmijët e porsalindur do të pajisen me këtë çip apo siç do të quhet “RFID Chip”, /Zëri/
ra