Çfarë ndodh kur harron frenat e dorës? (Video)

frenat_1477613579-8488717Pamjet e shpërndara nga Policia zvicerane tregojnë se si një makinë kalon mes përmes autostradës pa asnjë shofer në të. Ngjarja ka ndodhur më 18 tetor, teksa drejtuesi i mjetit e ndiqte makinën nga pas. Makina pasi bëri një hark brenda në autostradë ku kaloi dy makina dhe një kamion u ndal para një lulishteje. Shoferi kishte harruar të ngrinte frenat e dorës, por kjo i kushtoi rëndë. Ai përballet tani me akuzën e vendosjes në rrezik të të tjerëve.