Çfarë kanë këmbët e Lindës? Detaji i çuditshëm që nuk u pa sot në TV (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka votuar në ambientet e shkollës në Surrel. I shoqëruar nga bashkëshortja e tij Linda, disa nga banorët e kanë pritur para oborrit kryeministrin ku ky i fundit ka shtrënguar dorën me ta.
Pasi ka hedhur votën tek kutia e votimit kryeministri ka ngritur dy gishtat, për t’ju kujtuar gjithë njerëzve numrin dy në fletën e votimit. Pas kryerjes së votimit, ai e ka kapur për dore bashkëshorten dhe ka bërë një prononcim të shkurtër për mediat.
Por ajo që u vu re teksa ata po ecnin në këmbë është se Linda kishte vështirësi në ecje, që të bën të mendosh se diçka nuk shkon mirë me të. Gjithashtu ndryshe nga çiftet e tjera të politikanëve, ishte Linda që shkoi e para në kutinë e votimit.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë

VIDEO