Çfarë i bëri ky i ri një të pastrehu është e pabesueshme (Video)

Pa dyshim që mënyra më e mirë për ta ndryshuar botën është duke bërë gjeste të mira herë pas here, njëjtë sikurse ky djaloshi.

 

Përderisa një i pastrehë ishte duke qëndruar gjysmë-lakuriq në ulësen e një metroje, një i ri i ishte afruar dhe ia kishte dhuruar maicën e tij.

Ai pastaj i kishte ndihmuar të pastrehut që ta vë atë, raporton lajmi.net.

Mirëpo, nuk ishte ndalur këtu, porsa që ia kishte veshur maicën ai ishte kthyer tek ulësja e tij dhe ishte kthyer me një kapuç të nxehtë e të cilin gjithashtu ia kishte falur të pastrehut.