Çfarë do të thotë Rihanna?

foto (1)Chris Brown, kohëve të fundit, ka qenë në kryetituj, vetëm për arsye të këqija, por ai tashmë vjen me diqka të re dhe të mirë.
23 vjeqari i është kthyer sheshgjirimit, me projektin Fine Chine.
Ai së bashku me një modele, kanë bërë edhe një skenqë, që duket sikur ata po putheshin.
Çfarë do të thotë Rihanna?/LajmeOnline/