Ceca kerkon shqiptarin qe kishte ber mardhenie ne vitin 1998 (Foto+16)

Këngëtarja Serbe e njohur edhe në trojet e Shqitarve, në një portal ka thënë ajo: Në moshë të re kisha provuar një mardhënie me një Shqiptar dhe atë nat e shijova si as një natë tjeter në jetën time, dhe prej atëher nuk kam mundur ta gjej atë person, kjo ngjarje ka ndodhur diku rreth vitit 1998-1999, thot ajo.
largea_12243602_10206651376621618_528727441_n1447401200
1768images-1