“Ç’do në FB kur je e martuar?” Këto mesazhe do ju bëjnë të mbani barkun me dorë

Disa persona nuk e kuptojnë realisht se përse përdoret Facebook. Ekzistojnë katër tipe njerëzish prej tyre, të cilët mendojnë se Facebook ka një funksion të caktuar. Tashmë që Facebook përdoret masivisht me thuajse 2 miliardë përdorues aktivë, ai është kthyer në një strehë për njerëz nga më të çuditshmit dhe më qesharakët, që në shumë raste nuk e kanë aspak idenë se çfarë ndodh me botën.

Falë këtyre njerëzve me siguri jeni shkrirë së qeshur shumë herë në sektorin e komenteve poshtë ndonjë lajm të postuar në Facebook apo në inbox-in tuaj. Ja cilët janë 4 llojet më qesharakë të përdoruesëve që gjejmë rëndom në Facebook, shkruan Tabloid.

1.Ata që nuk dinë të klikojnë linket e lajmeve.

2.Ata që mendojnë se Facebook-u është interneti

3.Ata që s’dinë ç’është email-i ndonëse e kanë një të tillë përderisa kanë një profil në Facebook

4.Ata që mendojnë që nëse ke një profil në Facebook, po kërkon patjetër të dashur