Çdo i treti lypës në Kosovë është fëmijë

Gra të reja me fëmijë të vegjël, shpesh u zgjasin dorën qytetarëve për lëmoshë.

Disa mbajnë në duar gjëra të vogla të cilat i shesin për të fituar ndonjë cent e disa u afrohen qytetarëve duke u përgjëruar për lëmoshë.

Zyrtarisht në Kosovë varfëria është rreth 40 përqind, por kjo pak po u bënë përshtypje lypsarëve të shtetit fqinj, Shqipërisë.

Trendi i ardhjes së lypsarëve nga Shqipëria nuk është më diçka e veçantë, por pritet që kjo të ndërpritet, shkruan Tribuna.

Së paku kështu premton Policia e Kosovës. Brahim Sadriu nga Policia e Kosovës thotë së aksionet për largimin e fëmijëve dhe lëmoshë kërkuesve të tjerë nga rruga po behët çdo ditë dhe sipas tij, ky aksion po tregohet i suksesshëm.
Gra të reja me fëmijë të vegjël, shpesh u zgjasin dorën qytetarëve për lëmoshë.

Disa mbajnë në duar gjëra të vogla të cilat i shesin për të fituar ndonjë cent e disa u afrohen qytetarëve duke u përgjëruar për lëmoshë.

Zyrtarisht në Kosovë varfëria është rreth 40 përqind, por kjo pak po u bënë përshtypje lypsarëve të shtetit fqinj, Shqipërisë.

Trendi i ardhjes së lypsarëve nga Shqipëria nuk është më diçka e veçantë, por pritet që kjo të ndërpritet, shkruan Tribuna.

Së paku kështu premton Policia e Kosovës. Brahim Sadriu nga Policia e Kosovës thotë së aksionet për largimin e fëmijëve dhe lëmoshë kërkuesve të tjerë nga rruga po behët çdo ditë dhe sipas tij, ky aksion po tregohet i suksesshëm./LajmeOnline/