Cassano ia vë emrin djalit Lionel

f1_30-lindjac1364654142Milano, 30 mars – Carolina Marcialis i ka prezantuar botës dalin e saj të dytë me futbollistin italian, Antonio Cassano, të cilin e kanë quajtur me emrin e futbollistit më të mirë në botë, Lionel Messi.

Njoftimin për këtë ajo e ka bërë nëpërmjet rrjetit social Twitter, ku ka postuar një foto të vogëlushit, i lindur më 18 mars, si dhe të foshnjës me të vëllanë Christopher.