Casillas e Sara presin një fëmijë

Iker Casillas dhe Sara Carbonero presin një fëmijë, që prej 13 javësh.’Jemi shumë të lumtur’ kanë deklaruar të dy përpara se të nisen për pushime. Cifti është përpjekur ta mbajë sekrete shtatzëninë deri në komunikimin zyrtar me familjen dhe miqtë e tyre.