Çartet Lladrovci, Xhavit mos ma përmend grun se….(Video)

“Kallxom ku i ka marrë paret gruaja jote me shtru drekë te Guri i Plakes (një restorant në Drenas) dhe pse i ka thirre në emër të Partisë Demokratike të Kosovës”, ka thënë Drenori.
Kjo ka shkaktuar nervozë tek kryetari i Drenasit i cili fillimisht ka kërkuar nga Drenori të mos ia përmend bashkëshorten, duke mohuar gjithashtu se ajo ka qenë organizatore e atij iftari.“Ulu e mos m’i hap sytë”, thotë Lladrovci. Për më shumë shiko videon më poshtë.

Video