Çantat që çdo femër duhet t’i ketë

Ju nuk mund të keni çanta për çdo rast por të paktën janë 5 prej tyre që përshtaten me çdo stil veshje.

f.0702103744204_m

Kur është fjala për çanta, ka disa rregulla të thjeshta. Ndërsa tendencat mund të ndryshojnë, lëkura është gjithmonë në modë. Kur është fjala për trendet, mendoni fillimisht për pamjen dhe stilin tuaj personal.

Zgjidhni ngjyrat që janë neutrale dhe ato që ju pëlqejnë, pa marrë parasysh çfarë është ose jo në modë.

1. Çantë e përditshme: Kjo është një çantë që ju mund ta vishni gjatë gjithë kohës, dhe kudo. Ju keni një çantë që do të kënaqë të gjitha nevojat tuaja, që është mjaft e madhe për telefonin, grimin, portofolin, ndoshta një libër, ose tabletë dhe që i përshtatet stilit tuaj.

2. Çantë për raste të veçanta: Nëse ju jeni të ftuar në një martesë, apo një mbrëmje gala keni nevojë për një çantë të stilit të lartë dhe elegant.

3. Çantë zyre: Kjo çantë është elegante dhe e sofistikuar. Ajo është shumë femërore dhe e stilit klasik.

4. Çantë për ‘party’: Këto janë çanta të vogla, por praktike. Më të mirat janë ato me rrip të gjatë.

5. Çantë verore