Çadra që e di se kur do të bjeri shi (FOTO)

cadra-2-620x330
Nëse iu ka zënë shiu rrugëve pa çadër, ose e keni harruar atë në shtëpi apo autobus, ky version i teknologjisë mund të bëjë për ju. Jo vetëm që është çadër me ngjyra të ndezura, por nuk mund ta humbisni pasi ajo jep një sinjal nëse padashur e harroni. Gjithashtu, kjo çadër të tregon nëse do të bjerë shi.
Sipas “Daily Mail”, çadra mund të parashikojë se si do të jetë moti pas gjysmë ore, duke përdorur sensorët e saj si dhe të dhënat e një telefoni. Çmimi i shitjes me pakicë është 79 euro.

cadraa-1-768x437

cadra-4-768x373